aenagoeskiwi.reismee.nl

Thuis gekomen

Lieve volgers!

Inmiddels zijn wij weer thuis, maar we willen jullie nog de laatste foto's + klein stukje verhaal laten zien nadat we uit Dunedin vertrokken naar Queenstown.

Queenstown is een super leuke dorpje aan een prachtig meer. Je kunt er goed socialiseren en ontspannen. Maar ook voor de hardcore bungyjumpers is er een 143 meter hoge sprong! Dat ging zelfs Arry wat te ver dus die lieten we voor wat het was.
We zijn er 1 volle dag geweest en daarna vlogen we terug naar Auckland. Daar hebben we ook 1 volle dag meegemaakt en samen met de Chinezen bevolking het Lantaarn festival gevierd. (zie foto's). Ook die avond was er vuurwerk en dat zou onze laatste avond in Nieuw Zeeland zijn. De volgende ochtend vlogen we (pas!) 23:00 uur naar China - Gaunghzou.
We hebben die dag besteed om naar Devenport te gaan. Dat ligt - met de ferry 20 min. varen - tegenover Auckland. Is een rustig stadje met een trots op hun Mariniershaven.

Die avond vlogen we naar China en het was een prima vlucht. Op de luchthaven aangekomen gingen we direct naar een hotel. Deze lag - het Pullman hotel - 1 min. lopen van de luchthaven en ze hadden plek! We checkten om 06:00 am in en konden 10:00 pm weer uitchecken! Wij een kamer en korting omdat het geen hele overnachting was :P Prima deal!! De kamer was ook super relaxt en de lunch was ook (Y) op en top! (helaas geen foto's gemaakt :( ).

Om 23:25 uur gingen we boarden voor het laatste stukje (12 uur vliegen) naar Nederland.

Daar aangekomen (06:00 am - 8 februari) stonden Systke en Albert ons met open armen verwelkomen! Na een kopje koffie gingen we naar Huis ter heide waar Desiree op ons stond te wachten met een ontbijtje ! Goed gedaan ouders!

De eerste dag - 8 feb. - zijn we goed doorgekomen alleen rond 20:00 uur zaten we als zombies op de bank :P De volgende dag waren we zo fit als een hoendje maar dag 3 waren we even van ons padje. Nu is het alweer dag 4 dat we in Nederland zijn en we zijn er denken we aardig doorheen - in de zin van onze jetlag :P -. Arry heeft al een paar klusjes en heeft zich aangemeld bij verschillende uitzendbureau's en Ieke kan maandag beginnen bij Randstad als uitzend Verpleegkundige.

Dit was ons reisverslag van 5 weken Nieuw Zeeland! WIj hebben onwijs genoten en geven deze reis dan ook een dikke 9 ! Lief dat jullie ons wilde volgen. Wij raden dit land zekerste weten aan als je van avontuur - wandelen - reizen houdt. Laat je niets weerhouden want waar een wil is ..., is zeker een weg !!

Dikke kus en knuffel van Arry & Ieke goes kiwi 2012

Henriet de Leeuw

Dag Arjen & Annelieke

Wat een heerlijke reis hebben jullie gehad en wat een ervaringen hebben jullie opgedaan.
Draagt allemaal bij om wijze mensen te worden.
En maandag gelijk weer met beide benen op de grond aan het werk. Knap hoor.
Nog een zondag om te genieten van de sneeuw.
Veel plezier bij het nieuwe werk van jullie beiden.