Paihia
Hoi allen!
Erg leuk om te zien dat jullie ons volgen en volop reageren!
Gister, na een busreis van 4 uur, aangekomen in het natte Paihia.
Door de regendruppels (die met vele getalen naar beneden komen) zien wij de schoonheid van dit gebied. Onze logde (Mousetrap) heeft uitzicht op de zee.
We zijn voor het eerst in een Dorm- room (slaapkamer met 8 bedden) en we gaan naar het dorpje waar we kletsnat vandaan komen. Even omkleden en dan poolen bij onze overburen. Gratis poolen wat de regen doet vergeten.
Na een maaltijd uit blik (tortelini's met gehakt = $3,- each) maken we nog (door de mizzer regen) een avond wandeling.
De volgende ochtend (vandaag) worden we na een goede nachtrust wakker en het is zo goed als droog! We pakken de fietsen vanuit de receptie (gratis = fijn) en gaan een stuk fietsen door de natuur tot het weer begint te regenen. We pakken een regenwoud - achtig cafe en zien daar een paar Aalen in de vijver. Na het fietsen huren we een kayak en gaan de zee op. Even een eilandje gepakt en daar (in de mizzer regen) zwemmen. Omringt met zeewier gingen we weer terug en nu zitten we - in onze natte kleding - jullie te brieven

Enjoy the pic's mates!
Hi,
Hoe is het daar? Nog steeds zoveel regen? Is niet te hopen. Wel spannend allemaal om zo ver van huis te zijn. Nog heel veel plezier!
groetjes !
Wauw wat zijn jullie al lekker bruin. Beter weer dan hier. Ik zou niet meer weten wat er na regen komt. Volgens mij hebben jullie alle zon. Blaas maar wat hier naar toe. Leuke foto's zo reizen we ook een beetje mee. Geniet nog lekker door en laat ons weten hoe de trip verder verloopt.
Pas op jezelf.
Liefs mams (puck)