aenagoeskiwi.reismee.nl

Na regen komt zonneschijn

Hellow Kiwi's !

Na Mousetrap zijn we met de bus naar Rotorua gegaan. Een busreis van ong. 7 uur via Auckland. We beginnen om 10 uur vanuit Paihia richting Auckland en daar hebben we - Ad een burger en ik Sushi (love it!) gehaald. Door de vele Chinezen / Japanners stikt het hier van de Sushi corners dus ik ben blij. Het is stralend weer btw en om 4 uur gaan we naar Rotorua. De reis liep voorspoedig maar bij aankomst regende het :( . EN HET STONK VERSCHIKKELIJK NAAR ROTTE EIRENEN! Door de vele geisers = vulkanen gebied heerst er een zwavellucht waar we zeker 2 dagen aan moesten wennen. We kwamen om half 8 aan bij de Funky Green Voyager. Dit werd onze slaapplek met enkele Duitsers en Nederlanders.

De volgende ochtend was het triest weer af en aan met en zonder regen. We gingen naar de I site en boekte een wandeltocht door vulkanisch gebied en een show voor de avond. Een show met CAN CAN Girls in de jaren 30. Vervolgens gingen we naar de Polinaisian spa waar we heerlijk hebben gechilled in vulkanisch water. Onze huidjes glommen als baby'tjes. We aten in de avond wat rijst en groente en gingen naar de Show. Dat was bepaald geen Backpackers- gelegenheid. Het was best chique maar super om mee te maken! Naast ons aan de tafel zaten een paar Australische ouderen te schranzen en wij mochten toekijken. Na de show had Arry honger en belanden we in de Mac. En tot plots zagen wij daar de schranzende Australische ouderen :P ' Just for some coffee' en bestelde hamburgers met friet :P hihi ja ja :P

De volgende ochtend was het stralend mooi weer en besloten we naar de Waitomo Vulcanische wandelroute (ofzo iets) te gaan. Om 9 uur kwam het busje ons halen en bracht ons naar de ingang. Daar aangekomen gingen we eerst met een boot de lake over waar je geisers zag spuiten. Het water was overigens warm! Daarna een heerlijke tocht gelopen van ong. 1,5 uur waar we de geisers en kraters bezochten. Werkelijk super mooie omgeving!
Om 3 uur haalde het busje ons weer op en bracht ons naar het dorp en kochten daar een bandje (en blaren pleisters want Ieke had een blaar op haar voet). Daarna lekker gepicknickt in de achtertuin vande Funky Green en lekker gebabbeld met de andere Backpackers. Na een laatste Rotorua wandeling gingen we lekker naar bed, de volgende ochtend vroeg op om naar Taupo te gaan.

Vanochtend om 7 uur ging de wekker en zaten we om 9 uur in de Intercity bus. Om 10 uur waren we al in Taupo en het is momenteel heeeeerlijk weer! Goed vertoeven dus. Onze lodge heet the Rainbow lodge maar daar mogen we pas om 12 uur in. Bij de I site vertelde ze ons dat het morgen behoorlijk gaat regenen dus wij hebben zonet een ticket naar Wellington geboekt voor morgenmiddag. (rit van 6 uur). Dus vandaag maar flink genieten! En dat gaat Arry ook doen! Hij gaat namelijk zometeen een 50 mtr. Bungyjump - sprong maken!! Dus als Ieke alleen terug komt, dan weten jullie waar het mis is gegaan :P hihi Wish him luck!

Geniet van onze foto's en greetz aan the cheese!

XXX A&A

Guido

Stoer die jump... Volgens mij hebben jullie het wel goed daar aan de andere kant vd wereld. Enjoy!

Grtz uit Dronten

vanlimpten

Hoi hoi,

Volgens mij gaat alles nog goed met jullie!
De oudjes zitten in de sneeuw, wij hebben vandaag de eerste winterse dag gehad in Zeewolde (-1 en zon). Verder genieten we van de krant 's ochtends!

Dikke kus voor jullie, ook van de kleintjes.